cursos

CURS 2020-21

Aquestes són les propostes pel curs escolar (d'octubre a juny)


*INSCRIPCIONS I MÉS INFORMACIÓ AL CORREU: hola@lobradortallerdeceramica.com

 

TALLER DE CREACIÓ


Seguint la dinàmica dels cursos anteriors, teniu a la vostra disposició uns paquets d'hores a gastar a l'Obrador.

Treballareu amb argiles d'alta temperatura i amb engalbes, òxids i esmalts pels acabats.

Diferents opcions d'encarar el curs, si ja has fet ceràmica alguna vegada i tens alguna idea concreta, t'ajudaré a desenvolupar-la o a millorar la tècnica. Si no has fet mai cap curs de ceràmica i t'encurioseix, descobriràs un món fascinant. Et proposaré diferents exercicis per anar practicant diferents tècniques i maneres de treballar el fang i que tu triis quina t'agrada o et motiva més.🌴a partir dels 14 anys


>>degut a la crisi donada per la covid-19, posem el límit a tres alumnes per franja horària. Reserva't el dia dins d'aquest horari:*

Matins_ dijous / divendres

de 10:00 a 13:30h

Tardes_ de dimarts a divendres

de 18:30 a 20:00h

*això no t'obliga a venir totes les setmanes en el mateix horari, l'anirem creant setmana rere setmana 😉


*Pack 5 hores: 50€
*Pack 10 hores: 95€
*Pack 20 hores: 180€ ***material i cuites incloses, així com llibres de consulta i tot l'assessorament. 
***també teniu a la vostra disposició targetes en format xec regal!
***els packs d'hores caduquen al cap de tres mesos d'haver-ne efectuat la compra.

PETITS PASTAFANGS

ACTIVITAT COORDINADA JUNTAMENT AMB LES ESCOLES FEDAC I RAMON ESTADELLA DE GUISSONA.


Curs d'expressió artística amb el fang com a element principal. Propostes de jocs i activitats d'experimentació. Algunes activitats seran guiades i d'altres més lliures, agafant jo el paper d'observadora i acompanyant, encenent interrogants a la ment de cada alumne perquè vagi resolent i descobrint al seu ritme i per si mateix.

Amb els més grans del grup anirem treballant més la tècnica però mantenint l'essència de l'Obrador: jugar i passar-ho bé sense perdre el contacte amb la terra.

BENEFICIS DEL TREBALL AMB ARGILA EN INFANTS

L'argila té moltes propietats beneficioses pel desenvolupament emocional i creatiu dels infants, el contacte tàctil és la primera forma de comunicació i expressió que desenvolupen els nadons i seguir-lo treballant i enriquint sempre és positiu. A l'hora de modelar-lo és quan poden expressar-s'hi millor, apretant-lo amb força, suaument, o potser amb por al principi, cada nen troba la seva manera. També és positiu l'exercici de repetició d'alguns moviments (el pessic, fer boletes o xurros) els estimula la psicomotricitat fina i afina la memòria gestual.